Långpass!

Kvart i 9 knackade jag på hos min löparkompis för ett långpass. När vi stack iväg dividerade vi lite om vart vi skulle ta vägen och kom fram till att det skulle bli längre än de 10-12 km som Coach ordinerat. Eftersom det var sol och lagom kallt (-7) bestämde jag att det var ok med ett längre pass.

Image

Image

Jag gillar att se vatten och vi passerade Rönningesjön och sprang längs Hägernäs Strand en bit innan vi vek av hemåt. Det blev prick 18 km i 5:34-fart. Höger vad kändes lite stel och jag stretchade den ordenligt efteråt. Nu, några timmar senare, känns det helt ok. Kanske var det inte världens mest lysande idé att springa senaste intervallpasset delvis i nya barfotaskor……men det var skoj!

Nu ska jag äta en massa för 17.45 är det PT-träff på SATS. Han bad mig fundera över mitt mål innan vi ses. OK, nästa fråga?

Annonser

2 thoughts on “Långpass!

  1. Brukar du ha några problem med kylan när du springer ute? Jag tycks aldrig lyckas med att klä mig rätt inför ett pass. Antingen så är jag så himla varm att jag inte klarar av det tänkta passet eller så blir jag redigt kall.

  2. Jag har sprungit ute på vintern ganska länge och har väl lyckats få hyfsad kläm på hur mycket kläder jag behöver. Nu brukar jag bli väldigt varm ganska fort så jag har oftast ganska lite på mig, även om det kan vara lite kallt i början. När det var -7 i helgen hade en underställtröja och en långärmad löpartröja över det, vintertights, tunn mössa och tunna vantar. Det enda jag frös om var möjligtvis fingrarna.

    Man får testa sig fram i olika temperaturer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s