Ambivalens

Det är löppass som det i torsdags i kombination med lyftpass som det idag som gör det så svårt att prioritera mellan styrkelyft och löpning. Just nu pendlar jag mellan att bara vilja springa och bara vilja lyfta. Men eftersom jag vet att jag vill båda så försöker jag jämka, även om löpningen just nu är lite viktigare. Men efter Premiärmilen, vad ska jag göra då?

Jag fick en fråga kring Runrundan, om jag ska vara med i sommar för jag skulle kunna placera mig riktigt bra. Min tanke hittills har varit att efter Premiärmilen gå upp på 3 lyftpass i veckan och satsa på styrkelyftsgrenarna marklyft, knäböj och bänkpress. Men nu…..det vore ju ballt att komma jättehögt upp i en resultatlista på ett lopp. Och det är ju så kul att springa och det blir ju snart vår och då är det ännu roligare. Men det är så kul att lyfta riktigt tunga saker. Gaaahhhh!

Idag: Knäböj 5×5@60, press 5×5@25, rodd 5×5@35, lutande bänkpress 8,8,6@30, viktade dips +10kg 8,5,5 (måste anses som nåt sorts pers), +5kg 10,7,8.

Jag gillar att krångla på mig dipsbältet och 10kg-plattan och sedan göra dips mittemot någon som kör i maskinen med hjälpvikt. Då känner jag mig stark!

Annonser

1 thought on “Ambivalens

  1. Ping: 43:50 | starkochsnabb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s