Smidig som en bussterminal

Hade gäster igår och fortsatte att äta trots att jag var mätt så när jag gick och la mig var jag alldeles däst och kände mig lite halvseg när jag vaknade imorse. Men det var gott!

Kom iväg till SATS med en halvfärdig plan. Eftersom jag just nu har pressfrihet så frigörs ju ganska mycket tid för annat. Så jag körde knäböj, marklyft, frontböj, hantelrodd, utåtrotatorn med hantel, bicepscurl med stång, tricepspress och några latsdrag. Frontböj är ju en härlig övning, speciellt positionen på stången. Vad var det jag läste? ”Om det känns som du håller på att kvävas så gör du rätt”.

När jag kom hem började jag surfa runt efter rörlighetsövningar. Det finns två SATS-killar som har varsin hemsida med väldigt mycket bra information: Jakob Richloow och Erik Börjesson. Jag testade några övningar och har väl insett att jag saknar extremt mycket rörlighet i framförallt bröstryggen. Dags att ta tag i det där med ett litet program som ska köras varje dag. Och då ska jag in dra på med 20 minuter utan kanske 5-10. Jag inbillar mig att bara jag ger mig den på det så ska det bli lite ordning och den där overhead squatten ska besegras!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s