Trötta ben

Jag har inte riktigt lyckats få till nån bra veckoplanering pga sjukt barn och en plötsligt explosion av grejer på jobbet så jag får ta de tillfällen som bjuds. Det betydde att veckan 10-12 km-pass fick köras imorse 6.15. Det skulle gå i 5-fart kontrollerat avslappnat, men det var det knappast. Jag var märkbart seg i benen och fick kämpa för att hålla farten uppe. Enlitg Coach gjorde det inget om passet blev ”knappt 10” men jag vek ner mig och fick ihop 8.

Efter det körde jag 5×1 min med 30 sekunders vila mellan varje. Min klocka är ju rätt usel när det gäller just intervaller (eller så är det jag som inte fattar hur man gör). När man kör just intervaller är det bara nedräkningen man ser, inte fart eller sträcka. Så, jag pinnade på så gott jag kunde och det blev ungefär lika snabbt varje gång, utom den sista då jag svängde 90 grader mitt i. Då brukar det balla ur.

Nu är det VAB/jobba hemifrån som gäller resten av dagen. För mig betyder det just nu multitasking: mejla från soffan med fötterna på soffbordet och titta på Bamse i trollskogen med sjuk 3-åring.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s