Yoga

Kom till SATS Täby 6.40 i morse för att mötas av en låst dörr och folk som väntade utanför. Den som skulle öppna hade försovit sig. Jag gick tillbaks till bilen för att köra till Danderyd men ändrade mig och stannade kvar. 7.10 kom det någon och öppnade och yoga-passet jag anmält mig till kunde börja, lite försenat. Under tiden utanför hade jag velat fram och tillbaks kring om jag verkligen ville gå på yoga men jag insåg ju att gjorde jag det inte då så skulle det kanske inte bli av alls.

Och det var ett bra pass för mig. Alla rörelser som öppnar upp bröstet och där man drar ut ryggen gör nytta. Jag gillade Hot Mojon också men här var fördelen att svetten inte sprutade.

Efter yoga blev det lite styrka och jag gav mig på supersettet Goblet Squat följt av Farmer’s Walk. Testade med 12 kg och pallade två vändor innan jag fick ta en kort paus och göra två till. Det var underarmarna som tröttnade fortast. Efter detta skulle jag göra utfall med stång men det högg till i vänster lår så jag la ner det och gick på höftlyft 3×12 med 30 kg istället, med målet att komma åt sätet. Innan jag var klar gick jag ett par gånger med 16 kg-kettlebells också. Det känns lite grundläggande på nåt vis att traska runt med två tunga saker i händerna. Det var inte helt olikt min promenad till bilen med två fulla matkassar en kvart senare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s