Dipp

Kalendern börjar som sagt fyllas, både hemma och på jobbet. Men istället för att se fram emot löpningen som en möjlighet att koppla bort allt runtomkring blir jag stressad. Det är inte lång tid kvar till Göteborgsvarvet och passen som är kvar måste bli bra.

Progressiv distans idag 35-40 minuter. Jag hade höga ambitioner. Skulle springa 5×7 minuter ute, börja på 4:30 och kapa 5 sek/km varje gång så att sista 7:an gick i 4:10. Så blev det inte. Först tänkte jag att det måste bero på den starka vinden. När jag sedan ändrade riktning men ändå inte fick upp farten tänkte jag att det måste vara det att vägen lutar. När det blev platt sedan och det ändå gick trögt förstod jag att det är mig det är fel på. Sedan mina långa intervaller i tisdags morse har energin varit låg, jag har sovit för lite och idag hade jag tungt huvud hela dagen.

Dagens kilometertider: 5:04, 5:07, 4:47, 4:33, 4:29, 4:34, 4:23, 4:13 (500 meter). 7,49 km i 4:40-fart. Det krävs mycket mycket mer än så om jag ska fixa 1:35 i Göteborg och denna vecka har det inte funnits där.

Annonser

2 thoughts on “Dipp

  1. Det här är ingenting att bry sig om. Det kommer att gå jättebra på varvet. Att dömma från andra träningspass tror jag att du redan har 1:35 i kroppen. Jag tycker du ser jättestark ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s