Att vara effektiv eller stressad

Det är några veckor kvar till Göteborgsvarvet och det börjar dra ihop sig. Samtidigt händer det så mycket annat nu som gör att de pass jag måste genomföra blir allt svårare att planera in. I förra veckan körde jag långa intervaller på tisdagen. Maken var på tjänsteresa hela veckan så jag fick passa på efter jobbet då min pappa kom över och umgicks med dottern (vars brorsor var utallokerade till kompisar). Jag stressade hem från jobbet, bytte om, stack ut och genomförde. 

Sedan skulle det till ett progressivt pass den veckan men det fick jag stryka och körde ett distanspass igår på 8 km i lugnt tempo istället, dagen efter distanspasset på 18 km. Kanske inte optimalt men det var vad som gick att få till.

Denna vecka är det lika rörigt. Skulle kört intervaller på band i morrn bitti men nu blev det en VAB-situation så de får köras vid annat tillfälle. Först var tanken imorrn eftermiddag men då passar det inte heller. Och på onsdag är det fotbollsturnering hela dagen och jag ska hinna med ett kravlöst myspass före Gävlemilen på lördag också. 

Jag ska inte klaga, verkligen inte. Jag vill göra ett bra lopp i Göteborg och det är bara att köra på den tid som finns. Fördelen med det är att jag inte kan välja att låta bli för man vet aldrig när nästa tillfälle dyker upp. Typ. Så, nu blir det intervaller imorrn bitti. Tidigt tidigt på morgonen utomhus. Så att jag kan komma hem, duscha och väcka skolkillarna. Och myspasset får jag klämma in mellan fotbollsturneringen och middagen på onsdag. Det blir bra.

Annonser

1 thought on “Att vara effektiv eller stressad

  1. Jag tror inte att du behöver stressa eftersom din träning är klar nu. Det finns inte så mycket att göra de sista tre veckorna.

    Det kommer gå bra! Ett pass mer eller mindre nu spelar ingen roll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s