I väntan på

De senaste veckorna har det blivit mycket styrketräning. Det är nog tur att jag gillar det så mycket för jag vet inte vad jag hade lagt tiden på annars, nu när jag inte kan springa. Så jag har blivit starkare men konditionen har börjat försämras och jag orkar inte ens göra nåt åt det. Jag skulle kunna cykla men det gör jag inte. Roddmaskin kanske…..nä. Hursomhelst, idag hade jag bokat in en PT-pass där jag ville få en timme med flås. Och det fick jag.

Först skulle jag värmas upp med rodd. Märkligt nog gled jag av sitsen hela tiden så vi fick avbryta. Hur konstigt som helst, har aldrig hänt förut. Så det blev en sån där cykel man halvligger i. 3 minuter med ökande motstånd varje minut. Efter det skakade mina ben. Då skulle jag köra grodhopp följt av enbenshopp tre gånger. 

Därefter dags för överkropp. Krälgång och armhävningar ihop med utfallsgång upp på en låda med en 8 kg kettlebell i varje hand. Också det 3 gånger. Och sedan kettlebellsvingar ihop med hantelpress med kettlebell. ”Orkar du en tuff avslutning?”, frågade han sedan. Och det måste jag ju svara Ja på. 4 övningar i 30 sekunder vardera: upphopp, knäböj, höga knän och utfall. 4 varv.

Jag har ju tidigare efterlyst mjölksyra när jag tränar, har aldrig känt det när jag springer. Nu vet jag hur det känns.

Det var ett välbehövligt svettigt flåspass. På lördag eller söndag ska jag göra ett nytt försök på min 6 km-runda. Hoppas hoppas hoppas att benet inte ställer till det för nu börjar jag bli sugen på att komma igång att springa  igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s