Soma move m m

Jag har tänkt att gå på Soma move flera gånger men alltid prioriterat ned det. Eftersom jag har Linus Johanssons bok och kör en del av hans övningar för att få ordning på min bristande rörlighet så har jag varit nyfiken på passet som han varit med och tagit fram. Så, igår var det dags. Jag hade frågat min kompis om hon ville hänga med och det ville hon, och då går det ju inte att avboka.

Vad ska man säga? Det var rörelser som utmanade rörlighet och i viss mån styrka, utförda i olika flödande serier. Vi satt på huk, gjorde roterande utfall, höga upphopp, sumo squats ackompanjerade av suggestiv musik. Det var väldigt annorlunda och jag trodde inte jag skulle bli så svettig som jag blev.

Under passets gång började ett litet sår på mitt knä att blöda och jag sprang ut för att leta efter ett plåster. Utanför dörren spelades den vanliga gymmusiken och kontrasten var påtaglig. Inne i salen var det mer av krigsdans än disco. Jag kommer definitivt att gå igen.

I morse var jag redigt trött när jag kom till SATS. Vi satt uppe och kollade på film till halv 1 och sedan ringde klockan halv 6. Men, jag lyckades ändå utföra det jag bestämt mig för så det kändes bra. Igår testade jag att göra marklyft med två kettlebells och jag klarade några ettor på 2×40 kg. Det är ju ändå 80 totalt och det har jag inte lyft på väldigt länge. Det gjorde mig lite taggad. SATS Täby har dessutom två på 48 kg men där gjorde jag inte ens ett försök.

Nu väntar midsommarfirande och minst två korta pass löpning. Dags att få lite fjutt där också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s