Distanspass 14 km

Den 10 maj sprang jag 15 km. Sedan blev det benproblem och brutet Göteborgsvarv och av löpningen har det inte blivit så mycket. Jo, Parloppet över 5 km på 23:19 i mitten av juni var visserligen ett hyfsat bra genomfört lopp men det var egentligen för tidigt inpå bristningen.

Hursomhelst, de senaste passen har ändå känts helt ok. Som längst har jag sprungit 10 km så igår kände jag att det skulle vara dags för att ge mig ut kanske 15. Det blev 14. Och jag vet inte om jag hade kunnat välja en mer utmananade dag för mitt längsta pass på 2 1/2 månad. 25 grader och kvavt. Och med några kilo mer än i våras. Ska jag kalla semesterkosten för okontrollerad bulk?

Det blev ett rent asfaltspass runt Täby och det funkade bra, även om det var ganska jobbigt. Konditionen är inte på topp. Det stramade lite efter 5 km och kändes upp- och nedför men på plant underlag är det lugnt. 

Och det är bra det. För snart måste jag börja tugga asfalt. Igår anmälde jag mig nämligen till Stockholm Marathon 2014. Det blir kul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s