Gårdagens löpning

Image

Igår var det ju riktigt varmt men jag ville ändå springa en sväng och tog tillfället att göra det i skogen. Jag gillar att springa i skogen, det måste inte vara obanat utan räcker bra med ett elljusspår. Så jag åkte bort till Ensta Krog och tog två varv på 2,5:an. Det är väl inte det mest kuperade elljusspåret som finns men helt ok. Tanken med passet var också att få lite variation i min träning och eftersom förra passet var 14 km asfalt kunde 5 km i terräng passa. Planen var ett lugnt första varv och ett lite snabbare andra.

Första gick i 5:27-fart. Andra i 5-fart. Det kändes avslappnat hela tiden och benet mådde bra. Och skogen fick mig att må bra. Jag måste till skogen oftare. När jag kom tillbaks var det en man som gjorde en (eller flera, jag såg inte) pullups och jag blev nyfiken på hur många jag kan göra. För ett halvår sedan fixade jag 6, eller om det var 7, men nu var det ett bra tag sedan jag gjorde dem med någon sorts regelbundenhet samtidigt som jag lagt på mig lite (muskler säkert….hehe) under våren och sommaren. Jaja, hursom…..jag gjorde 4. Vilket överraskade mig och gjorde mig glad. För det måste betyda att jag gör någonting rätt när jag hänger på SATS.

Apropå det så ska jag träffa en PT på tisdag och lära mig stöt. Dels för att få variation i mitt program och dels för att det är en riktigt bra övning som inkluderar hela kroppen. Det ska bli riktigt kul!

Nu höll jag på att glömma. När jag sprang där i skogen i 27 graders värme mötte jag en man som kom joggande i svart träningsoverall. Alltså, jag blir ju nyfiken. Varför klär man sig så när det är så in i bängen varmt? Det kom en kvinna i långa tights också. Själv hade jag gärna sprungit naken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s