Frånkopplad

Jag la mobilen i jackfickan och böjde mig ner. Det kan inte varit många centimeter den föll men nu är den död. Konstig känsla att inte bli nådd. Jag tänkte att jag skulle ringa min man från en annan telefon men så kom jag på att jag inte kan hans telefonnummer. Och mitt mobila bank-ID. Nu måste jag leta efter digipassen. Undrar om det är så smart att ha hela livet i en mobil (det var en retorisk fråga). Hursomhelst, jag kommer att ha en ny telefon imorrn och då ska jag köpa ett skal och implementera någon sorts backup-process för bilder och filmer. Man lär så länge man lever!

Igår kom ett paket från Gymgrossisten. Det var mitt andra gummiband för pull-upsträning. Jag var lite för optimistisk och köpte ett lila men det hjälpte mig knappt så jag beställde ett grönt några dagar senare. Jag gjorde det snabbt så jag inte på allvar skulle fatta hur dyrt det var. Jag testade bandet och klarade 10. Helt ok och nåt att jobba på.

Annonser

2 thoughts on “Frånkopplad

  1. Dropbox är en väldigt bra och lättanvänd backuptjänst för bilder. Finns gratis på Appstore om du använder IPhone/IPad.

    Mvh
    Staffan (hittade hit via Lennarts blog, Milen sub 40).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s