I’m back!

Mitt i rehabövningarna fanns inte så mycket att berätta så inläggen uteblev, men nu finns några roliga saker att skriva om.

Det här t ex:

Image

Vad är detta? Jo, en extremt god bagel med creme cheese, lax och grönsaker, inköpt på Best bagel & coffee i New York där jag varit på semester! Min kompis sprang Marathon och frågade om jag ville följa med. Är jorden rund? Är solen gul? Självfallet! Och mitt första besök där var helt fantastiskt!

Det blev väldigt mycket shopping men vi hann med en del annat också. Och framförallt mycket promenerande, vilket oroade mig lite innan då jag fick grymt ont i hamstring efter 2 1/2 timme promenad i Berlin i augusti. Men, det kändes ingenting – trots att jag under marathon gick i säkert 4 timmar konstant. Jag sprang 10+20 minuter på hotellets löpband också utan känning. Kan det vara så att jag äntligen kan börja springa igen?!

Tillbaks till New York.

Image

En magiskt god glass i Chinatown, gjorde på röda bönor, ingefära och taro.

Image

Lunchlåda ihopplockad på Whole Foods market

 

Image

TImes Square

Image

Central Park. På väg mot marathonbanan.

Image

Löparna

Det gick bra för mig kompis. Hon sprang in på 3:58 nånting och klarade sitt mål på 4 timmar, men det var tungt och hon fick spendera en stund i sjukvårdstältet, ätandes salt eftersom hon fått brist och blev rejält snurrig.

Vi kom fram onsdag kväll och åkte hem söndag kväll. Lite som en aptitretare och jag vill absolut återvända någongång eftersom det var en hel del saker som jag inte hann med, men vi lyckades ändå klämma in rätt mycket under den tid vi var där. Standup i en källarlokal t ex!

Idag väntar naprapatbesök efter lunch och jag hoppas att han ska säga att jag kan börja komma igång med löpningen igen, det vore riktigt kul!

 

Annonser

3 thoughts on “I’m back!

  1. Åh, jag har saknat dig! Lider just nu av enorma New York-cravings, efter att att ha valt mellan det och solresa över nyår. Det senare vann för NY finns ju kvar. Hoppas på i vår. För visst är det fantastiskt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s