Det Nya Projektet

För 2 år sedan gick jag ner ganska mycket vikt och som en följd av det sänkte jag min tid på milen ganska mycket. Eftersom jag inte tränade särskilt målinriktat bestämde jag mig då för att ta hjälp av en coach och se vad som skulle hända om jag gick all-in. Jag kontaktade Snabba Fötter-Kenth och med hans hjälp sprang jag Premiärmilen på 43:50 några månader senare. Planen var sedan att ta Göteborgsvarvet på 1:35, vill jag minnas, men det slutade med att jag bröt på Hisingen då jag en vecka tidigare fick en sträckning i baksidan på vänster lår.

Det var en mer envis skada än jag trodde från början och för att göra en lång historia kort så återupptog jag styrketräningen igen och la ner tanken på att springa. Nu går jag hos en naprapat sedan några månader tillbaks men jag har inte testat att springa på väldigt länge eftersom jag dessutom fick problem med piriformis….ja, det har varit ett väldigt krångel med det där.

Hursomhelst, i våras började jag fundera på om jag skulle göra en satsning på styrketräningen. Att återigen ta hjälp av en coach för att uppnå ett mål. Se vad som skulle hända om jag gick all-in i gymmet. Jag bollade tävla i styrkelyft eller Fitness Figh/Reppower och att tävla i body building. Och till slut bestämde jag mig för ett byggprojekt! Jag ska bli stor. Planen är att ha en uppbyggnadperiod fram till någon gång i början av nästa år och sedan gå på diet och kanske tävla nästa sommar. Oavsett om jag bestämmer mig för att tävla eller inte så är tanken iallafall att göra en seriös satsning med förutsättningen att jag lägger 3-4 dagar/vecka på gymmet.

Och oavsett om någon följer min blogg så kommer jag att lägga ut rapporter efter vägen. För om jag, mot förmodan, står på en scen i en minimal bikini om ett år så måste jag ha resan dokumenterad. För att tro på det i efterhand, om inte annat. 🙂

Annonser

4 thoughts on “Det Nya Projektet

  1. Vad spännande! Jag har saknat ditt bloggande så jag ser framemot att få lite läsning igen, även om det inte längre handlar om löpning. Lycka till med ditt nya mål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s