Nedräkning

41 dagar kvar till deff. Hade ett långt Skype-samtal med Coach och pratade om alternativa upplägg för träningen då. För att förbereda mig registrerar jag vad jag äter nu. Tanken är att öka på mängden fram till start och kombinera detta med konditionsträning. Så, nu kör jag roddmaskin efter överkroppspassen och cykel efter underkropp. Igår hade jag så mycket träningsvärk i benen och rumpan att jag hade svårt att gå. Jag har ju en issue med mina övre trapz. De är gigantiska. Jag har kollat noga på bilder på fitnesstjejer och jag slår de alla med råge. Grejen är väl att jättetrapz på tjejer egentligen inte är nåt att eftersträva om man ska tävla i fitness. Samtidigt gillar jag att ha stora muskler, även om jag ser ut som en flaska.

Hursomhelst, tunga marklyft har fått lämna programmet så i förrgår körde jag raka marklyft på ett ben istället. Jag vet inte om det var de som orsakade träningsvärken eller om det var 20 minuter cykel efteråt.

Idag blev det 5×1000 meter rodd efter överkroppspasset. Jobbigt och bra! Jag har saknat känslan av att vara riktigt andfådd, märker jag. Att både vara stark och ha bra kondition – det är grejer det!

God Jul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s